dissabte, 3 d’agost del 2013

"Fotos con cuatribarradas" (LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, 03/08/2013)

Quan el PP no té arguments, ni idees per tal de solucionar la greu crisi econòmica que patim, i quan, a més, veu que les enquestes els són desfavorables, trauen el perill del catalanisme. Ja ho van fer l’any 1977, en perdre les primeres eleccions democràtiques. Aleshores va ser la UCD d’Emilio Attard i els seus camarades. Ara són els Srs. Castellano, Bellver i Maluenda, que de tant en tant ens “amenacen” amb el perill català!

L’últim episodi, més que grotesc, ha estat quan el Sr. Castellano, secretari general del PP valencià, ha acusat el Sr. Joaquim Puig, secretari dels socialistes valencians, de “querer que la Comunidad Valenciana sea un apéndice de Catalunya”. I això, perquè el Sr. Puig va participar en la XXXVena dició de l’Aplec dels Ports, celebrat el cap de setmana de 27 i 28 de juliol a Morella. El secretari general dels populars valencians, acusava el Sr. Puig de “flirtear con partidos independentistas” i, vade retro, “de fotografiarse con cuatribarradas”.

Si el Sr. Puig “flirtea” amb partits independentistes, crec que no és cap pecat! Ni tan sols és inconstitucional!! O és que el diàleg no forma part del joc polític?

Però el que en realitat els indigna, al Sr. Castellano i companyia, és la “cuatribarrada”!!! Ni que fóra el dimoni!!!!! I amb tot, el Palau de la Generalitat és ple de “cuatribarradas”. A no ser que les hagen amagat!! Què esperava el Sr. Castellano? Que a Morella, els jóvens, en compte de senyeres, hagueren eixit amb banderes delReal Madrid?

Si el Sr. Castellano anara al Pregó de la Magdalena, voria les “quatribarradas”. O si anara al Tractat d’Almisrà, també les voria!

Si el Sr. Castellanos anara a Vila-real, voria quina bandera té aquesta vila. O a Pedreguer. O a Bunyol!! O a Suera, a Alcoi, El Campello o Benissa. Tanta por que els fa la “cuatribarrada”, i el País n’està ple, començant per l’Ajuntament de València i el Penó de la Conquesta!

O a Gandia, en l’escultura sobre la batalla d’Almansa, d’Antoni Miró. I segurament és per això, que el meu paisà, l’alcalde Arturo Torró vol arraconar-la, perquè resulta que els madrilenys no l’entenen!!! Pràcticament la meitat de la ciutat de Gandia tampoc no entén el Sr. Alcalde, i no per això el trau de l’Ajuntament. Si els madrilenys no entenen l’escultura de Miró, l’alcalde Arturo Torró la canviarà per l’“Oso y el madroño”?

L’alcalde de Gandia, en unes declaracions “delirants”, acusa els defensors de l’escultura de Miró, de “hacer renacer el catalanismo” i demana als escultors “que no hagan política”. Jo demanaria a l’alcalde de Gandia que no faça demagògia!! I que els diners que costarà traure l’escultura de Miró i posar-la en un altre lloc, se’ls estalvie el Sr. Alcalde!! O és que l’Ajuntament de Gandia pot permetre’s el luxe de gastar-se tants diners, en un caprici del Sr. Alcalde?

I és que, quan no tenen arguments i quan veuen que poden perdre les pròximes eleccions, comencen a vore fantasmes!!

I mentre ens pretenen distraure amb les “cuatribarradas”, deixen de costat els investigadors valencians!! A més, continuen reduint en més d’un 70%, el fons destinat a la lluita contra la sida. I preocupats per les “cuatribarradas”, tampoc no tenen en compte les 50000 famílies que esperen, des del 2009, el xec habitatge. O continuen sense pagar els 5,7 milions que deuen a les escoles de música.

Quina llàstima que aquesta gent no tinga ni trellat, ni honestedat!! 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT