dimarts, 19 d’agost del 2014

'Paco yo creo en tí' (La Veu del País Valencià, 19/08/2014)

Així expressava el Sr. Rajoy l’estima i l’afecte a Francisco Camps, en un míting a València el juny de 2009. I deia encara: “Y creo en lo que haces”. El Sr. Rajoy creia tant en el Sr. Camps, que per això volia estar “a tu lado”.



Aquell acte de fe de Rajoy en Camps, s’ha traduït en una sèrie d’actuacions que demostren ben clarament la sinceritat de les paraules de l’actual President delGobierno. Només són uns exemples, perquè n’hi han molts més. I cal recordar-ho:

El greuge de l’Estat a cada valencià és de 280 euros menys que la resta dels espanyols (Levante 4 d’agost de 2014)

La Consellera Bonig diu que “No hay dinero para corredor mediterraneo con doble via” (El País 6 d’agost de 2014)

Gürtel va informar al Consell 8 mesos abans de la visita del papa, que cobraria 2,2 milions  en comissions

Posició favorable del Govern de la Generalitat a la prospecció al Mediterrani, quan amb el Govern de Rodríguez Zapatero era desfavorable.

El Consell reduirà la prestació a 1 de cada 4 malalts dependents (Levante 11 d’agost de 2014)

4 de cada 10 aturats porta més de 2 anys sense treball (Levante 18 d’agost de 2014)

La Consellera d’Educació vol suprimir la línia en valencià de l’únic centre que existeix en La Vilavella i en contra del 75% dels pares que volen per als seus fills l’ensenyament en la nostra llengua

Canal 9 gastarà 200000 euros en la conservació del seu edifici (La Veu del País Valencià 13 d’agost de 2014)

El 40% de les Escoles de Música continua sense cobrar del Consell (La Veu del País Valencià 11 d’agost 2014)

El Consell veu amb sorpresa que Montoro no es trobe amb els empresaris valencians. I per això el Govern Valencià es veu decebut (però no estava a nuestro lado?) davant l’aplaçament de la cita per part delMinisterio.

3000 famílies valencianes es queden sense la renda de ciutadania per falta de pressupost.

Mor un malalt a qui Sanitat va negar un medicament que havien indicar els oncòlegs (Levante 19 d’agost de 2014)

Vamos a estar en el tren de cabeza como lo estuvimos antes”, paraules del Conseller Máximo Buch (Levante 12 de juliol)

Aerocas abona 660000 euros al Club de Futbol de Castelló per patrocinar aquest ruïnós aeroport (La Veu del País Valencià 13 d’agost de 2014)

Rajoy enterra fins el 2016 la reforma del sistema de finançament que demana Fabra.

La creix per sota de la mitjana espanyola (El País 6 d’agost de 2014)

El Consell Valencià de Cultura lamenta, que després de 30 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, només el 29% estudia en la nostra llengua (El País 6 d’agost de 2014) I això que diuen que defensen “las señas de identidad”!

L’alcalde de Gandia amenaça amb la dimissió pel tracte de Montoro (Levante 20 de juliol de 2014)

La pàgina web oficial de Santa Pola ignora el valencià (no volien fer-nos creure que ells sí que defenien “lo nuestro”?) La Veu del País Valencià 13 d’agost de 2014

I mentre el PP valencià amenaça i no fa res, un milió i mig de valencians està en risc de pobresa o exclusió social (Levante 20 de juliol de 2014)

Per això no és cap sorpresa que la Unió Europea estiga estudiant si la Generalitat ha falsejat intencionadament les xifres de dèficit (El País 20 de juliol de 2014)

El PP valencià tapa totes les mentides i els escàndol comprant dues megabanderes espanyoles: una per part de la Generalitat que ens costarà 6000 euros i una altra de l’Ajuntament del Cap i Casal que ens costarà 15000 euros, quan ja hem sabut per part d’aquest sector, que la confecció de banderes de 700 metres quadrats costen 800 euros!!

El PP és el partit de les banderes (no diuen que no són nacionalistes!) i dels bous, ja que enmig de la situació de crisi que vivim, la Consellera Bonig no té altra feina que defendre els bous al carrer “en la Comunidad más taurina de Espanya”!!

Davant aquests despropòsits, m’imagine que el President Fabra deu pensar el mateix que el Sr. Rajoy quan en un míting el 27 de novembre de 2004 deia del President Jaume Matas: “Vamos a intentar hacer en Espanya lo que Jaume y todos vosotros hicisteis en Baleares”. Per això el President, en la més gran actitud d’incoherència, només sap dir: “Todo el mundo tiene razón”!!! (Levante 8 d’agost de 2014)

Però la “perla” que tanca tot aquest sainet ens l’ha donada el Presidente Rajoy i elDelegado del Gobierno, el Sr. Serafín Castellano (el que deia que si no existira RTVV l’haurien d’inventar!) El Presidente, traient-se la careta d’una vegada per totes, i deixant els polítics valencians del PP fora de joc, ha dit: “Es imposible ahora un cambio en el modelo de financiación”!! I com no podia ser d’una altra manera, el Virrei Sr. Castellano, ha justificat ara que el Gobierno retarde la millora del finançament!!

Algú se sorprèn que una bona part de Catalunya haja dit prou, i opte per la independència?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT