dimecres, 10 de juliol del 2013

CONTRA LA LLEI DE LA GRAVETAT (LEVANTE-EMV)

Després que el Grup Popular a les Corts Valencianes, haja presentat una proposició no de llei per exigir a la Real Academia Española el reconeixement del valencià com a llengua no catalana, ara presentarà una altra proposició de llei, per exigir la derogació de la llei de la gravetat. En els pròxims dies, el Grup del PP valencià s´adreçarà al Centre de Física Teòrica i Matemàtiques, del CSIC, per exigir la derogació de la llei de la gravetat formulada per Newton.
El PP valencià creu que Newton es va equivocar en resoldre qüestions relatives a la llum i a l´òptica i, per això també, quan va formular les lleis del moviment, a partir de les quals el físic anglès va deduir la llei de la gravetat! Per tot això, el PP valencià creu, i així ho defensarà davant el Centre de Física Teòrica i Matemàtiques, que Newton es va equivocar, quan afirmà que la llei de la força d´atracció que experimenten dos cossos dotats de massa, és directament proporcional al producte de les seues masses i inversament proporcional al quadrat de la distància que separa els dos cossos! El PP valencià també creu errònia la constant de proporcionalitat, que rep el nom de constant de la gravetat universal (G) i per això la canviarà!
Aprofitant aquesta proposició no de llei, el PP valencià també demanarà al Centre de Física Teòrica i Matemàtiques, que declare errònies la llei d´Ohm, la de Lavoisier i la de Hooke, ja que segons el Grup Popular a les Corts Valencianes, aquestes lleis no tenen cap fonament científic! 

D´aquesta manera, aquests nous continguts, formaran part del programa de física a tots els centres educatius. Concretament, la llei de la gravetat serà substituïda per la Llei Maluenda, ja que serà el diputat Rafael Maluenda qui la formularà. La llei d´Ohm serà substituïda per la Llei Bellver, pel fet que serà el diputat Jorge Bellver qui establirà la nova llei, i que per això portarà el seu nom. La llei de Lavoisier serà substituïda per la Llei Fabra, quan el Molt Honorable President Alberto Fabra la formule. Finalment, la llei de Hooke serà substituïda per la Llei Català, tot i que no es dirà Llei Català, sinó, Llei Mª José, per tal d´evitar suspicàcies.

També està estudiant també la derogació de la teoria heliocèntrica de Kepler, així com el teorema de Pitàgores i el principi d´Arquímedes, per tal d´aplicar les noves teories descobertes pels eminents científics del PP Valencià.



1 comentari:

  1. Article també editat a La Veu del País Valencià:
    http://blogs.laveupv.com/josep-miquel-bausset/blog/1023/el-pp-valencia-contra-la-llei-de-la-gravetat

    ResponElimina

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT