dilluns, 27 de gener del 2014

“Pernoctar en hoteles por 100 euros es un tema menor” (EL PAÍS, 27/01/2014)

Que li ho pregunten a una persona que té un malalt dependent, i que està esperant l’ajuda econòmica promesa i que no arriba

Això ens diuen, sense immutar-se, des del Palau de la Generalitat!! Tenen la indecència de voler justificar el que és injustificable!! Volen fer-nos creure que gastar-se 100 euros en una nit és normal! Que li ho pregunten a un pensionista si això és normal!! Que li ho pregunten a una persona que té un malalt dependent, i que està esperant l’ajuda econòmica promesa i que no arriba!! Que li ho pregunten a un jove que no té treball i ha d’estirar els euros al màxim!!!
Volen justificar la despesa de 100 euros en una nit, perquè, com ens diuen, “la factura de los hoteles son en el ejercicio de los funciones de un alto cargo”!!!! No poden ser més immorals!!
El mencionat “alto cargo” que es gasta 100 euros en un hotel, cobra 800 o 900 euros al mes? És per això no es pot pagar la "pernoctación"? Com és possible que se’ns burlen d’aquesta manera? Com és possible que, sabent com saben les dificultats que passa tanta gent, ells vagen gastant sense mesura? Com és possible que, veient com hauran vist persones buscant menjar en un contenidor, ells no tinguen cap escrúpol en gastar uns diners que paguem tots els valencians?
Ens diuen, com qui no vol la cosa, que els 100 euros gastats en una nit, “es un tema menor”!! Si això és un tema “menor”, que arribaran a gastar-se quan siga “un tema mayor”? És possible tanta insensibilitat, precisament en persones que haurien de donar exemple d’austeritat? És possible que es gasten tan fàcilment els diners que no són seus, sense cap mena de mirament!
Moltes persones cobren en un mes, el que “un alto cargo” es gasta en 8 nits d’hotel, a 100 euros per nit!! O en set nits!! Però a ells els és igual!! Si ho pagaren de la seua butxaca, segur que buscarien hotels més econòmics!!

És una immoralitat que “un alto cargo” es gaste 100 euros dels valencians, perquè puga descansar! Perquè de cansats, ja ho estan, ja!!! Des del 19 de desembre que els diputats estan de vacances !!! I és que el PP ha rebutjat les peticions perquè es tornen a reunir les Corts, la qual cosa vol dir que encara s’allargaran dues setmanes més, unes vacances que començaren el 19 de desembre!! No és això també una immoralitat i una indecència, quan ens demanen als valencians que aguantem les dificultats de la crisi?
El setembre del 2012 es reunia a Xàbia el “sector cristiano” del PP, per fer unes jornades sobre Responsabilidad social en política. Gastar-se 100 euros en una nit d’hotel és de “responsabilidad política”?. Allargar les vacances de Nadal a les Corts Valencianes, i tindre un mínim de cinc setmanes lliures, és “responsabilidad política”?
Els diputats que es neguen a tornar a les Corts i “un alto cargo”, o dos, o tres, o....que es gasten 100 euros en una nit d’hotel, haurien de sentir les paraules de denúncia de Jesús: “Guardeu-vos dels escribes. Els agrada passejar-se amb llargues vestidures, ser saludats a les places i ocupar els primers llocs als convits”, però “devoren els béns de les viudes” (Mc 12:38-39).
I és que els diputats que no han acceptat la petició de tornar-se reunir a les Corts i els qui van pels hotels presumint que són un “alto cargo”, no tenen ni escrúpols ni consciència!!

1 comentari:

  1. Aquest article ha eixit publicat avui a la Veu del País Valencià (http://opinions.laveupv.com/josep-miquel-bausset/blog/3371/pernoctar-en-hoteles-por-100-euros-es-un-tema-menor)

    ResponElimina

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT