dilluns, 28 d’abril del 2014

Els miracles de Sant Vicent (LEVANTE-EMV, 28/04/2014)


Hui dia de Sant Vicent Ferrer, els altars instal·lats a València i també a alguns pobles, representaran diversos miracles atribuïts al patró del País Valencià. Seran els miracles tradicionals que es representen cada any. Però estic segur que Sant Vicent, enguany, farà altres miracles que els valencians necessitem amb urgència!! 

Un miracle que hui farà Sant Vicent, és que inspirarà a l'arquebisbe de València perquè a la catedral del Cap i Casal, no totes, però sí la meitat de les misses que es fan en aquest temple, siguen en valencià! El mateix passarà a la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats i a totes les esglésies de les comarques valencianoparlants.


Un altre miracle, per tal de fer possible l'anterior, és que el nostre sant farà que l'arquebisbe de València, juntament amb els bisbes d'Oriola-Alacant, Sogorb-Castelló i Tortosa, finalment aproven els textos litúrgics en valencià, que ha preparat l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Per mitjà de la intercessió de Sant Vicent, els bisbes del País Valencià també recomanaran als rectors valencians, que utilitzen el Llibre del Poble de Déu, que amb tanta sol·licitud preparà el P. Pere Riutort.

L'altre miracle que hui farà Sant Vicent, serà inspirar al Govern Valencià perquè els treballadors de RTVV siguen readmesos per posar en funcionament Canal 9 i Ràdio 9. El president Fabra, gràcies a la protecció de Sant Vicent, també defensarà la llibertat d'expressió, i autoritzarà la reobertura dels repetidors de TV3 i de Catalunya Ràdio.

Sant Vicent farà que tots els diputats a les Corts Valencianes que estan imputats, dimitiran per honestedat, per començar així la regeneració de la vida pública, bassada en l'honradesa, el treball, la llibertat i la veritat. 

L'altre miracle que farà hui Sant Vicent, serà augmentar la sol·licitud del Govern de la Generalitat pels malalts dependents, els immigrants, els aturats i els pensionistes, que, finalment rebran l'ajuda que necessiten per poder viure dignament.

Sant Vicent també ajudarà els ajuntaments valencians, per tal que no es vegen asfixiats pel Govern de l'Estat, que haurà de respectar l'autonomia local.

L'altre miracle de Sant Vicent, serà inspirar al Govern Valencià perquè defense la llengua i la cultura del nostre País i afavorir l'ensenyament en valencià. Evidentment el Govern Valencià no tancarà cap línia en la nostra llengua.

Sant Vicent il·luminarà els nostres polítics per acabar amb la xenofòbia i el racisme, i perquè els governs d'Europa comencen a invertir econòmicament en els països del Tercer Món, per així retornar-los l'espoli que en èpoques colonials va fer el Primer Món. D'aquesta manera s'acabarà l'emigració dels qui fugen del seu país, no per gust, sinó per necessitat! 

Sant Vicent també farà hui que el Govern Valencià es preocupe pels xiquets i xiquetes que passen fam. I farà que la Generalitat torne als ancians que viuen sols, el servei de teleassistència que els va llevar, diuen, que per falta de diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT