diumenge, 3 de novembre del 2013

'Aquí hay mucho más que disfrutar' (VILAWEB/ONTINYENT, 03/11/2013)

D’aquesta manera tan demagògica (i amb tanta cursileria!!) s’expressava la Sra. Cristina Tàrrega el passat 17 d’octubre, en l’“Acuerdo de la Sociedad Civil con la Comunitat Valenciana” que va convocar el Molt Honorable President de la Generalitat.

La Sra. Tàrrega, estrella invitada a aquell “Acuerdo”, encara afegia: “Andalucía no está como mi Valencia”!! I fins i tot posava pel mig el seu fill, que “prefiere estas tierras que otras”. Perquè segons ella, “Mi Comunidad està preciosa, solo tienes que verla, mira como está todo. Aquí hay mucho más que disfrutar”.

El menyspreu per Andalusia, va fer que molts andalusos reprovaren les paraules de la Sra. Tàrrega (parlant sempre en castellà!) i que aquesta senyora, als pocs dies de dir que “Andalucía no está como mi Valencia”, afegira al seu compte Twitter: “Dudo que haya lugares més maravillosos que Andalucía”!!

Com quedem? “Andalucía no está como mi Valencia”? O “Dudo que haya lugares més bonitos que Andalucía”?

I és que aquell “Acuerdo” no era sinó una comèdia, en la que cadascú representava el paper que tenia assignat! Però un paper que no tenia res a vore amb la realitat i amb el projecte de País que tenim els qui no encensem el poder. En aquell “Acuerdo” (sense els partits de l’oposició, les Universitats del País i els sindicats) no hi havia lloc per als qui treballem per la llibertat i per la justícia. I per la nostra llengua!!!

Mi Comunidad está preciosa....tienes que verla”!!

Sí, l’hem de vore en els pensionistes discriminats pel Govern, en els aturats que no troben treball, en els estudiants que protesten contra el Sr. Wert i la seua política contra la llengua, en els jóvens que han d’emigrar, en un finançament injust!! I en l’empobriment del País, ja que la “Comunidad” lidera l’augment de pobresa.

Mira como está todo”: l’autopista AP-7, de la qual la Consellera Bonig es nega a demanar el seu alliberament, abans del 2019!

Mira como está todo”: Madrid dóna 305 milions d’euros menys a la Generalitat i Fabra confia en recaptar més impostos!

Mira como está todo”: la línia de tren Xàtiva-Alcoi, cada vegada pitjor!!

Mira como está todo”: Bancaixa, CAM, el Banc de València....

Mira como está todo”: l’alcalde de Gandia contra l’art, en l’escultura d’Antoni Miró!! I d’Artur Heras!!!

Mira como está todo”: l’exalcalde de Torrevella a presó!

Mira como estamos”: copagament de fàrmacs en farmàcia hospitalària per a malalts greus o crònics!!

Mira como está todo”: Creu Roja i Càritas paguen els 6 euros al mes que exigeix Educació, per cada alumne becat de manera completa.

Mira como está todo”: els imputats del PP a les Corts Valencianes!!

Mira como está todo”: l’aeroport de Castelló!

Mira como está todo”: la Generalitat rebrà del govern de Rajoy 1613,5 euros per valencià, quan la mitjana està en 1914,9. I és que Rajoy donarà al País Valenccià 1812 milions menys que el que costen els serveis bàsics!!

Mira como está todo”: la Generalitat deu 254 milions d’euros a la Universitat de València.

Mira como está todo”: la Generalitat dóna 18 milions d’euros a l’Open de Tennis!!

Mira como está todo”: Emarsa, Brugal, Cooperació, Gürtel....

Mira como está todo”: reducció dels membres de l’AVL i del CVC, per tal de “reduir costos”. I per què no redueixen (expulsen!!) de les Corts Valencianes els diputats del PP imputats? O els assessors?

Mira como está todo”: la Generalitat deu 6 milions d’euros a les bandes de música!!

Mira como está todo”: el Museu Nacional de Ceràmica de València, tanca sales per falta de personal!

Mira como está todo”: 170000 valencians no poden estudiar en la nostra llengua, perquè la Generalitat no els ho permet.

Mira como está todo”: els germans Miralles han vist com ha mort sa mare, Amparo, malalta d’alzheimer, a la qual li va ser concedida l’ajuda de dependència el 2008 i al final va morir el 2011, sense cobrar-la!!

Amb tot això, és evident que la Sra. Tàrrega té moltes coses per vore!! I el President de la Generalitat i els seus Consellers, també!!

Aquí hay mucho más para disfrutar”: Esteban Cuesta confessà que repartia 40000 euros al mes d’Emarsa amb Crespo i dos càrrecs del Consell!!

D’ací no res celebrarem el primer any (perquè n’hi hauran més!) del, “Ya está bien. Hasta aquí hemos llegado. Ante situaciones injustas hay que rebelarse”, del Conseller José Manuel Vela. Però un any després estem com abans! I sense rebel·lar-se!! Acatant les ordres que vénen de Madrid!!


Amb tot aquest panorama, ja té raó la Sra. Tàrrega: “Mirad como está todo”!!

                                       Cristina Tàrrega

1 comentari:

  1. Aquest text ha eixit avui a la Veu del País Valencià (http://blogs.laveupv.com/josep-miquel-bausset/blog/2423/aqui-hay-mucho-mas-que-disfrutar)

    ResponElimina

"El porno no mola" (Religión Digital, 07/02/2024)

  Este es el título del interesante  libro  que ha escrito  Anna Salvia , psicóloga especializada en educación y salud sexual, una obra diri...

MONTSERRAT