dijous, 6 d’octubre del 2016

El Sr. Ximo Puig també dimitirà? (La Veu del País Valencià, 05/10/2016 i VILAWEB/ONTINYENT, 04/10/2016))

Ho dic perquè el Sr. Pedro Sánchez, secretari general del PSOE fins el dissabte passat, va dimitir pel fet de quedar en minoria al Comitè Federal del seu partit. El Sr. Sánchez i els seus partidaris van perdre la votació per 107 a 132, segons ens informaren els mitjans de comunicació.

Però igual que el Sr. Sánchez, també el Sr. Puig va perdre la votació entre els membres del País Valencià presents al Comitè Federal. En concret, els partidaris del Sr. Puig, huit, entre ells el mateix President de la Generalitat, van ser derrotats pels 9 membres valencians que van votar a favor de les propostes Sr. Sánchez. Davant d’això, el secretari general del PSPV (no sé continuen creient en el País Valencià o haurem de posar només PSOE o PSCV) assumirà i reconeixerà també que ha perdut aquesta votació? I en aquest cas, dimitirà? Jo pense que no. Per això la dimissió del Sr. Sánchez com a secretari general del PSOE, ha estat un gest que, com a polític, l’honora. A diferència d’altres.

Per altra part, un secretari general elegit pels seus militants, no hauria de ser cessat també pels seus militants i no per una maniobra promoguda per la caverna mediàtica i alguns dirigents del seu partit? Per això no m’han sorprès gens les declaracions de l’exsecretari del PSOE valencià, Joan Ignasi Pla, quan ha manifestat que era necessari que Pedro Sánchez deixara de liderar el PSOE. Com diuen els analistes polítics, al PSOE s’ha produït un motí promogut per la part més rància i espanyolista d’aquest partit, que prefereix abans una Espanya “azul que rota”. I això que el Sr. Sánchez no era cap independentista! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT