divendres, 8 d’abril del 2016

Retalle's vosté el sou, Sr. Montoro (La Veu del País Valencià, 08/04/2016)

L’actitud del ministre Cristóbal Montoro envers els valencians és (una vegada més) del tot immoral. Les seues amenaces, exigint al Govern del País Valencià la congelació de la despesa i l’aplicació de noves retallades, és del tot indecent. Sabent (com sap) el ministre Montoro, el desastrós finançament que pateix el País Valencià, les seues exigències són un insult a la gent que continua suportant una crisi que se’ls ha tirat al damunt. I si a més, el Govern de l’Estat és el primer que incompleix tots els seus compromisos i totes les seues promeses, no deixa de ser un sarcasme que el Sr. Montoro tinga la barra d’exigir a la Generalitat del País Valencià l’aplicació de més retallades. Que el Sr. Montoro, que incompleix l’objectiu de dèficit, pretenga ofegar, encara més, la situació dels valencians, és una immoralitat. I si tenim en compte, com ens recorda l’amic Vicent Partal que a la Generalitat Valenciana, el Sr. Montoro “li encoloma el frau que ell mateix va consentir als seus amiguets del PP quan governava”, l’exigència del Sr.  Montoro és una burla a tots els valencians.
 

El ric i el pobre Llatzer

Com ha dit el Sr. Xevi Xirgo, director del diari El Punt Avui, ni cas. És el que hauria de fer la Generalitat del País Valencià. I si vol més retallades, que el Sr. Montoro comence ell mateix a retallar-se el seu sou! I si vol encara més retallades, que vinga ell al País Valencià i que tanque els hospitals o les escoles que ell crega que s’han de tancar.

El Sr. Montoro em recorda el ric de l’Evangeli “que vestia de porpra i lli finíssim i banquetejava cada dia esplèndidament”, insensible al patiment del pobre Llatzer, cobert de nafres, que desitjava “saciar-se  del que queia de la taula del ric” (Lc 16:19-21).

Què podem esperar d’un Govern que condecora imatges de la Mare de Déu i alhora menysprea i xafa els més desvalguts?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT