dissabte, 5 de març del 2016

'Tribunal popular totalitario' (VILAWEB/ONTINYENT, 02/03/2016)

Rita Barberá
D’aquesta manera és com la Sra. Rita Barberà, senadora pel PP, va qualificar (o desqualificar) la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat. No sé si la Sra. Barberà ha pensat que aquesta Comissió és una dels organismes de les Corts Valencianes, integrada pels diputats que van ser elegits en les eleccions autonòmiques del passat 24 de maig.
Qualificant de Tribunal popular totalitario els membres d’aquesta comissió, la Sra. Rita Barberà està definint així, amb tota la cruesa, els membres del PP, Jorge Bellver, Rubén Ibañez, J.J. Zaplana, M. José Català i Eva Ortiz que formen part d’aquest organisme. No sé què en pensaran aquests càrrecs del PP, que la Sra. Barberà defineix com a integrants d’un Tribunal popular totalitario. No crec que els faça massa gràcia, tot i que els membres del PP, sempre li han rigut les gràcies a la qui fou batlessa de València.
La Sra. Barberà va votar (supose) el 24 de maig de l’any passat la llista del seu partit, en unes eleccions lliure i plenament democràtiques, tot i que els resultats d’aquests comicis no deurien ser els que més li agradaren a l’ex-batlessa de València. Però no podrà negar la Sra. Barberà que van ser unes eleccions exactament igual de democràtiques que les que la van fer seure, per majoria absoluta, al capdavant de l’Ajuntament del Cap i Casal.
Per altra part, cal recordar que cap diputat d’aquesta comissió no es va oposar que la Sra. Barberà fóra cridada a donar explicacions sobre la seua activitat pública. També els membres del PP veieren oportú que la Sra. Barberà anara a les corts.
De veres creu la Sra. Barberà que una comissió de les Corts Valencianes és unTribunal popular totalitario, o bé és l’excusa que ha utilitzat per no donar explicacions i no respondre les preguntes dels membres d’aquesta comissió?
Fa molta llàstima que la Sra. Rita Barberà es negue a donar explicacions a aquells que la van nomenar senadora. Però a més d’això, la Sra. Barberà té un problema greu, i és que ella va ser elegida senadora per un Tribunal popular totalitario, amb la qual cosa no sé si ella veurà moralment lícit aquest càrrec que exerceix a Madrid. Per això té ‘gràcia’ que la Sra. Barberà, que desqualifica aquells que la van elegir, no tinga cap problema a acaptar un càrrec que naix d’un Tribunal popular totalitario. Si de veritat la Sra. Barberà creguera el que ha dit respecte de la comissió que l’ha citada, i fóra conseqüent amb les seues declaracions, hauria de dimitir immediatament, ja que continuar com a senadora elegida per un Tribunal popular totalitario seria del tot incoherent per a ella. Viure per veure!
Tots els polítics, per no caure en la corrupció, haurien de tindre molt present què diu el Psalm 11: ‘Tot el que diuen els uns als altres és mentida, fruit d’uns llavis aduladors i d’un cors fals’ (Ps 11:3). I també què diu el Psalm 100: ‘Portaré les coses de palau amb honradesa de cor, no em proposaré aconseguir cap objectiu innoble, m’és insuportable l’home d’ulls altius i de cor arrogant, són hòmens de conducta irreprensible els qui estan al meu servei. No tindran lloc al meu palau els hòmens fraudulents, no es mantindrà a la meua presència, cap mentider’ (Ps 100: 2,3,5-7).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

"El porno no mola" (Religión Digital, 07/02/2024)

  Este es el título del interesante  libro  que ha escrito  Anna Salvia , psicóloga especializada en educación y salud sexual, una obra diri...

MONTSERRAT