dimecres, 25 d’agost del 2021

Així respon la ministra Montero als qui demanem un nou finançament (CASTELLÓ NOTÍCIES, 17/08/2021)

 El diari Levante (5 d’agost de 2021) ens informava (i això que no era el 28 de desembre, dia dels Innocents), que el Ministeri d’Hisenda presentarà el novembre que ve un nou model de finançament autonòmic.

L’anunci del departament que dirigeix la ministra Mª Jesús Montero, coincideix amb la reclamació que el president de la Generalitat del País Valencià, Ximo Puig, sol·licità en la recent conferència de presidents autonòmics, perquè s’arribe ja a presentar una proposta d’un nou model, abans que acabe el 2021.

Com que no vull perdre el temps comentant aquesta nova innocentada, només vull recordar l’article (No mentireu ni vos enganyareu) que vaig escriure el desembre de l’any passat.

Però la foto que il·lustra aquest text, és molt millor que el que vaig escriure fa gairebé un any. I és que la ministra Montero respon d’aquesta manera al desig dels valencians d’un nou finançament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Juan Cotino, ‘màrtir de la fe” (Castelló Notícies, 18/04/2024)

  És un deure de l’Església pregar pels difunts. Per tots els qui han mort, siguen qui siguen. I per això el 13 de juliol de 2020, a la parr...

MONTSERRAT